Over ons


ALL INTEGRATED werkt vanuit een Bedrijfskundige achtergrond en een jarenlange ervaring met informatisering- en  automatiseringprojecten en organistieveranderprojecten. ALL INTEGRATED beschikt over een groot netwerk in automatiseringsland. Ze weet wat er in de markt te koop is, hoeveel iets mag kosten en hoe zaken moeten worden aangepakt. ALL INTEGRATED is volledig onafhankelijk van welke leverancier dan ook en kiest altijd voor oplossingen die het beste bij de probleemstelling passen.

Wij hebben geen uitgesproken voorkeur voor open source of juist closed source, maar beschouwen het totaal van vraagstelling, functionaliteit, beheerbaarheid en prijs. Ook zijn wij niet expliciet voor of tegen cloudproducten. Ook hier moet gekeken worden wat er nodig is, wat de impact van een keuze is, hoe het beheer en onderhoud in een organisatie past en wat de financiële gevolgen zijn.

De oplossing die er voor u uitrolt, zal soms gelijk zijn aan een oplossing voor een ander, maar kan situatie afhankelijk ook sterk verschillen.

 

Informatievoorziening, management en automatisering